expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

četvrtak, 11. lipnja 2015.

BiH – Izrael: Evo na kojim programima možete gledati meč sa Bilinog polja


Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra na Bilinom polju igra utakmicu 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se 2016. godina održava u Francuskoj
Zmajevi u Zenici dočekuju Izrael, koji je u novembru prošle godine sa 3:0 na domaćem terenu slavio protiv Bosne i Hercegovine. Taj meč presudio je najuspješnijem selektoru bh. reprezentacije Safetu Sušiću, koji je nakon visokog poraza u Haifi dobio otkaz.


Reprezentativci BiH će u paklenoj atmosferi Bilinog polja tražiti osvetu i revanš Izraelcima za bolan poraz, ali i tri boda koja izabranike Mehmeda Baždarevića vraćaju u borbu za jedno od mjesta koje vodi u Francusku.
Meč iz Zenice prenosit će sedam TV kuća. Za terotorij Bosne i Hercegovine ekskluzivno pravno prenosa ima BHT 1, dok će gledatelji u regionu susret uživo moći posmatrati putem slovenačkog i hrvatskog Sport Kluba. Duel Bosne i Hercegovine protiv Izraela još prenose i Foot + Multisports 4, Movistar Futbol, Sky Sports 5 i The Israeli Network.
Meč Bosne i Hercegovina - Izrael počinje od 20:45 minuta. Pravdu na Bilinom polju dijelit će francuski sudija Ruddy Buquet.

(Bportalba)

Nema komentara:

Objavi komentar