expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

ponedjeljak, 27. travnja 2015.

NASTAĆE PRAVI HAOS: Na Balkanu je poznat po sek*u… Nećete vjerovati ko ulazi u Parove…

Bivši dečko rediteljke i jedne od učesnice rijalitija Parovi Jelene Golubović, Čupo Kalač, je na poziv produkcije televizije Happy, doputovao iz Švedske i sastao se sa njima kako bi se dogovorio o ulasku u luksuznu vilu. Čelnici televizije su ga već ranije kontaktirali i spremni su da ovaj šou podignu na još veći nivo, a da se nisu štedjeli po tom pitanju, govori i činjenica da su Čupu spremni da iskeširaju do 2.500 eura nedeljno, iako to njemu nije dovoljno.


“Čupo je istog trenutka pristao da dođe u Beograd i razgovara sa čelnicima, te je u srijedu uveče sletio u prestonicu, a već sutradan se sastao sa njima kako bi se dogovorili oko svih tačaka ugovora. Oni njemu nude 250.000 dinara nedjeljno, ali je on tražio još više novca. Čupo je svestan da bi njegov ulazak pomrsio konce u rijalitiju, a najviše poremetio Jelenu, koja zasad vodi, i zato zna da može da postavlja uslove. Dosad su imali dva sastanka i ne znam kakav dogovor su postigli”, izjavio je izvor blizak njemu.



Nakon razgovora sa produkcijom, Čupo je proslavio, vidno raspoložen, vjerovatno jer je ishodaj cijele situacije bio pozitivan, i to u kafani Lepog Miće.
Odakle vi znate za to?! Žao mi je, ali ne mogu da vam pričam o detaljima, još uvijek pregovaramo”, rekao je misteriozno Čupo, a na pitanje u kakvim je odnosima sa Jelenom Golubović, imao je samo riječi pohvale.

“Nas dvoje ćemo uvijek biti prijatelji i pomoći ću joj svaki put kada to od mene bude tražila. Žao mi je što je pretrpela nasilje u rijalitiju”, ističe on, sa kim je Jelena bila u vezi tokom i nakon rijalitija Farma.

Kako će ovo biti iznenađenje za Jelenu kada Čupo uđe na vrata vile Parova, ostaje nam tek da vidimo.

/ tracara.com/

Nema komentara:

Objavi komentar