expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 19. travnja 2015.

BEZ KONKURENCIJE: HARIS BERKOVIĆ POMJERA GRANICE "GRANDOVOG" TAKMIČENJA: BOSNA JE PONOSNA HARISE, ČESTITAMO!

Iako smo očekivali maksimum, on definitivno uspijeva da prevaziđe i taj nivo... Ozbiljno prijeti da odnese ovosezonsku pobjedu regionalnog takmičenja "Zvezde Granda"!
Takmičari u 4. krugu pjevaju po dvije pjesme i njih četvoro na sceni bori se za direktan prolazak dalje u naredni krug!
Haris Berković iz Gradačca neko je ko je izašao na Grandovu scenu sa činjenicom da je Aca Lukas javno iznio da je njegov favorit!




Uz to, veliki šarmer i neopisiv talenat, nastavlja da impresionira BiH i regiju!
Društvene mreže kao jedini način da izraze svoje oduševljenje, ljudi i njegovi fanovi koriste maksimalno, pa iste vrve od njegovih slika, riječi pohvale i podrške, ali i djevojaka koje definitivno već uspijeva zavesti!
Večeras briljirao, ponosna Bosna, ponosna i regija, a "Grand" kao produkcija i te kako ponosna što je dobila ovakvu buduću "Zvezdu Granda".
Sa ozbiljnim prijetnjama da odnese ovogodišnju pobjedu, večerašnji krug je stepenica bliže ostvarenju Harisovog sna.
Osim da mu poželimo sreću u narednom krugu i obećamo kao medij da ćemo mu biti bezrezervna podrška, nemamo šta dodati na večeras viđeno!

Prvi izbor - Haris Džinović "Kako boli me", a tu su počeli i prvi glasovi! Nevjerovatan je Zoričin osmijeh kad ga je ugledala, rekli bismo, pravi osmijeh zadovoljstva!
Druga Harisova pjesma za večeras je bila "Oči jedne žene", veliki hit Tozovca, kojim je dobio svih 6 tastera, ali i još dvojica njegovih kolega - Željko Đmura i Marijan Tirvi.
Popović je baraž ove trojice momaka nazvao "natpjevavanjem" jer su zaista vrhunski talenti, bez imalo pretjerivanja.
Haris je odabrao pjesmu "Tebi majko misli lete", a emocije su u tom trenutku bile definitivno na vrhuncu, žiri je odabrao baš njega od sve trojice da ide direktno u slijedeći krug.
Bravo Harise, ponosni smo!

POGLEDAJTE VIDEO :
/estrada/

Nema komentara:

Objavi komentar