expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

petak, 15. rujna 2017.

Saopćenje SBB-a: Lažov iz Vijećnice mora reći šta zna o serijskim ubistvima i kućnim dezerterima.



Povodom novog pamfleta SDA, Pres-centar SBB-a saopćava: Bakir Izetbegović zaboravlja da je SDA osuđena pred sudom u Sarajevu zbog najprljavijih laži o Fahrudinu Radončiću i nastavlja da ih ponavlja. Ipak, iako se ljuti zbog Radončićevih dijagnoza o državnoj mafiji i toga da su na kvazikongresu htjeli da podijele BiH 1993. godine, Izetbegovića treba podsjetiti na nekoliko činjenica: zašto nikada nije objasnio svoju ulogu u ubistvima Juke Prazine, Nedžada Ugljena, Joze Leutara, pokušaju ubistva Sefera Halilovića i ubistvu njegove porodice, ubistvu Mušana Topalovića Cace i tome da je u internim krugovima Ramiza Delalića sumnjičio da je minirao mezar rahmetli Alije Izetbegovića? 

Kakva su njegova saznanja o misterioznim odlascima Mirsada Hujdura Hujke, Safeta Zajke, Envera Šehovića, Abdulaha ef. Kubata, Arifa Pašalića, ranjavanju Ismeta Bajramovića Ćele, do čudnih smrti akademika Sulejmana Redžića ili Mustafe Hajrulahovića Talijana. Odlazeći predsjednik SDA će biti – a to je neminovan historijski slijed – u historiji Bošnjaka zapamćen kao najveći lažov, ne samo zbog bolesne laži srebreničkim žrtvama u Vijećnici, nego i kompletnog životnog ponašanja na političkoj sceni. Izetbegović završava velikosrpske ideje podjele BiH natroje, jer uporno želi da pokaže da Bošnjaci ne mogu da žive sa drugima. Igranje za diktatorski erdoanovsko-begovski koncept je igra za ostvarivanje ruskih utjecaja u BiH i to sada svako vidi. Izetbegović ne demantuje da je probao da poništi potpis svog velikog oca s međudržavnog ugovora Hrvatske i BiH ili da se skrivao u sefu Centralne banke. 




Ne demantira ni da je njegova supruga Sebija, poznatija kao bošnjačka Elena, pobjegla u ratu i to kao ljekar. Ne demantuje ni da su njegove sestre i sestrične bile u sigurnom inozemstvu, a zetovi šefovi logistika po Splitu i drugdje. Izetbegović ne demantuje ni film „Jedna vreća zlata za moga sina Bakira“, jer otkriva sramotnu ulogu njega osobno i drugih članova porodice koji su svoja mafijaška ubistva, kleptomaniju i krađu višemilijarderskih donacija krili iza velikog patriotskog djela rahmetli Alije Izetbegovića. 

Umišljeni diktator zna da se Bošnjaci uspravljaju i zato je panika u njegovom rječniku i redovima sve veća. Jeftinim lažima, političkim procesima, svojom tajnom policijom i radikalima koje okuplja neće uplašiti građane i treba znati da mora otići, saopćeno je iz press centra SBB-a. .


/cwbih/Press centar SBB-a./

Nema komentara:

Objavi komentar