expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

ponedjeljak, 30. ožujka 2015.

VUČIĆ I DAČIĆ BIJESNI ZBOG ŠEŠELJA 'Ta perfidna odluka ugrožava stabilnost regije!'

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako će se ‘ovih dana’ izjasniti o zahtjevu Žalbenog vijeća Haškog suda za opozivom odluke o puštanju osumnjičenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja na slobodu, javlja Kurir.

Nisam u situaciji da sakrijem ljutnju na vijest zbog nemoralne odluke koju su donijeli, rekao je Vučić.
- Nadolazećih dana ćemo se izjasniti o tome. Kada bih sada izgovorio sve što osjećam netko bi pomislio da nisam uspio suzdržati bijes zbog nemoralnih odluka koje su neki donijeli.
Vučić je primijetio i kako je očigledno da njegov govor povodom godišnjice bombardiranja NATO-a 24. ožujka ispred zgrade Generalštaba nije naišao na opće simpatije u svijetu.


HAAG NAREDIO ŠEŠELJEV POVRATAK U PRITVOR 'Ja ne idem dobrovoljno. Da vidimo kako će me sada hapsiti Vučić i Nikolić'

- Ali ja ne želim mijenjati svoje srce, ni svoj um ni svoj obraz. Želim upozoriti da moj ponos i moj moral kao i stabilnost Srbije nemaju cijenu, rekao je srpski premijer.
Srpski ministar rada i boraca Aleksandar Vulin optužio je Žalbeno vijeće za pokušaj destabilizacije Srbije i rušenje premijera, prenosi Kurir .
- Žalbeno vijeće donijelo je odluku da se Šešelj vraća u pritvor u Scheveningenu i na taj način pokušava uvući Srbiju u sukob između suda, tužilaštva ili koga god u Haškom tribunalu, rekao je Vulin.
- Ova odluka je usmjerena prvenstveno na destabilizaciju Srbije, rušenje vlade Aleksandra Vučića i direktno rušenje predsjednika srpske vlade, izjavio je, primijetivši kako je odluka stigla neposredno nakon obilježavanja godišnjice bombardiranja Srbije od strane NATO pakta.
- Srbiji je krenulo nabolje, Srbija ima više novca, riješila je svoju Željezaru, počela je više zapošljavati i ne treba ni slučajno o tome pričati, već treba govoriti o tome hoće li doći do sukoba na ulicama, hoće li se Šešelj predati ili neće, hoće li vlada biti izdajnička, a neki drugi patrioti, izjavio je Vulin.

/jutarnjihr/

Nema komentara:

Objavi komentar