expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

petak, 11. prosinca 2015.

SILVESTER STALONE-PROCITAO SAM KNJIGU OD NASERA ORICA I ZAISTA SAM ZADIVLJEN STA JE SVE PROZIVJEO TAJ COVJEK !

Sylvester Stallone je američki filmski glumac, scenarist, producent i redatelj on je  sicilijanskog porijekla. Jedan je od najistaknutijih filmskih akcijskih junaka 80-ih i prve polovice 90-ih, a najpoznatije uloge ostvario je u serijalima filmova o Rockyju i Rambu.
Rodio se 1946. u četvrti Hell’s Kitchen u New Yorku, u obitelji frizera Franka Stallonea i majke Jackie, astrologinje i promotorice ženskog hrvanja.
Iako je bio isključen iz 14 škola, zbog atletskih sposobnosti stječe stipendiju za američki koledž u Švicarskoj, a kasnije stječe diplomu i na sveučilištu u Miamiju. Na filmu je debitirao1971. u filmovima Klute i Bananas.
Budući da nije želio biti zapažen isključivo kao glumac, 1976. godine završio je, navodno u tri dana, scenarij o usponu anonimnog boksača, za Oscarom nagrađeni film Rocky, kojim zadobiva golemu popularnost. Film je bio nominiran za Oscara u deset kategorija, a osvojio je nagradu za najbolji film.,Silvester Stalone je prije nekoliko dana na drustvenim mrezama objavio fotografiju sa opisom,Zaista sam zadivljen za ovog Borca koji je prosao skoro kao i ja u filmu RAMBO,volio bi se upoznati sanjim i volio bi da glumi u mom novom filmu RAMBO 5.Napominjemo Naser Oric je prije godinu dana izdao knjigu pod nazivom Naser od Gazimestana do Haga i nazad’




/balkanizam/

Nema komentara:

Objavi komentar