expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 10. svibnja 2015.

ONA je odgovorna za napad u Kumanovu: “Spremni smo razvaliti cijeli Balkan”


"Oslobodilačka narodna armija", poznatija i kao makedonska UČK, preuzela je odgovornost za napade u Kumanovu.

“Garda Republike Iliride” (GRI) obavijestila je danas javnost, “sve albanske teritorije i međunarodnu zajednicu” da su danas sve albanske grupe i vojne formacije ONA počele djelovati kao jedno tijelo za implementaciju Republike Ilride.
Kako prenosi FoNet, ova grupa u priopćenju od međunarodnog faktora traži da odmah natjera Makedoniju da njene vojne i policijske snage što prije prekinu s korištenjem vojnih helikoptera protiv ONA.

– Inače ćemo biti primorani poduzeti proporcionalne mjere koje su u strogoj suprotnosti s međunarodnim vojnim konvencijama – zaprijetila je ta grupa.
Međunarodni faktor je odgovoran i zbog neprovođenja Ohridskog sporazuma iz 2001. godine, navedeno je u priopćenju.
– Osim nastavka borbe i reorganizacije ONA i GRI što je nametnuto jedina opcija za ostvarivanje Republike Iliride, ukoliko rukovodstvo BJRM kao falsificirana tvorevina, budu nastavili s represivnim ponašanjem svojim državnim aparatom, mi smo spremni razvaliti, ako bude potrebno, ne samo ovu BJRM nego i cijeli Balkan , gdje žive Albanci, jer nam međunarodni faktor ne ostavlja drugi izbor – navedeno je u saopćenju koje je potpisao potpisao komandant Hamdi Ndrecaj Panter, prenosi N1.
(Faktor)

Nema komentara:

Objavi komentar