expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

petak, 20. veljače 2015.

Šta je Vrbas obojilo u crveno? (VIDEO)

Sve je zabilježeno zahvaljujući jednom od slučajnih prolaznika koji je fotografiju i video poslao Centru za životnu sredinu
U Banjoj Lucije juče u popodnevnim satima kod Rebrovačkog mosta iz kanalizacije u Vrbas ispuštena tečnost crvene boje.
Sve je zabilježeno zahvaljujući jednom od slučajnih prolaznika koji je fotografiju i video poslao Centru za životnu sredinu.

Međutim, informacije i fotografije kasno su stigle na adresu nadležnih, pa će ono što se desilo ostati misterija. Na fotografiji se vidi kako iz kanalizacione cijevi u Vrbas utiče tečnost crvene boje. O čemu je riječ, nije utvrđeno.
Jutros je na lice mjesta izlazila inspekcija Gradske uprave. Kako je ATV-u rečeno, inspektori nisu našli tragove akcidentno zagađenje.
Kako je navedeno, Odjeljenje za inspkcijske poslove tek je jutros obaviješteno o ovom slučaju, tako da nije bilo moguće uzeti uzorak na osnovu kojeg bi bilo utvrđeno šta se desilo.
“Inspektori su obišli i privredne subjekte u blizini, pokušavajući da utvrde da nije slučajno neko od njih ispustio nešto kroz kanalizaciju, ali nisu našli bilo kakve dokaze koji upućuju na to”, saopšteno je iz Gradske uprave Banja Luka.
/fokus/

Nema komentara:

Objavi komentar