expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

subota, 21. veljače 2015.

Otkrivena potpuno šokantna stvar o Ceci!

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović stavila je na slatke muke organizatore muzičkog takmičenja ``Pinkove zvezde``, u čijem je sastavu žirija. Naime, kada je kreativni tim osmislio glasanje u vidu podizanja i spuštanja stolica, nisu ni slutili da će im pjevačicina kilaža zadati ozbiljne muke, pa su sada primorani da je pred svaku emisiju okuju tegovima.




 obzirom na to da je Ceca laka kao perce, u trenutku kada pritisne zeleni taster da se podigne kako bi dala glas, njena stolica počinje da ``štuca``, pa se na njoj Ražnatovićeva trese kao da je u tramvaju. Kako saznajemo, postavka čitave scenografije ovog šou programa nije trajala koliko pokušaj da se nađe rješenje kako da ``smire`` Cecinu stolicu.

Njoj je sve ovo bilo neizmjerno smiješno, kao i ostalim članovima žirija, čije stolice se normalno kreću gore-dole.

Ona je čak u jednom trenutku sjela na drugu stolicu kako bi se uvjerila da je problem u njoj, i kada je fotelja počela ponovo da se trese, svi su prasnuli u smijeh. Pošto nije bilo drugog načina da ``obuzdaju neposlušnu fotelju`` koja se bunila protiv Cecine kilaže, organizatori su stavili nekoliko teških tegova u konstrukciju namještaja i time pjevačici dodali kilograme``, priča kroz smijeh izvor sa ``ružičaste televizije``, prisjećajući se slatkih muka koje im je pjevačica zadala.

``Tačno je da su morali da stavljaju tegove kako se fotelja ne bi tresla. I meni je bilo smiješno``, rekla je Ceca.

Ovo je još jedan od primjera zašto je bolje da ljulja nego da žulja, jer bi naravoučenije ove priče bilo da puniji ljudi ostaju na zemlji i čvrsto sjede u svojim foteljama, dok se mršavicama piše neizvijesna sudbina. Sada, kao što na pojedinim proizvodima piše ``promućkati prije upotrebe``, na Cecinoj fotelji stoji ``dodati tegove prije nego što pjevačica sjedne``.
/Alo.rs/

Nema komentara:

Objavi komentar