expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

četvrtak, 19. veljače 2015.

Nadrealisti predvidjeli dolazak Neleta Karajlića u Sarajevo 2015. godine (VIDEO)

Da vispreni humor domaćeg čovjeka 21. stoljeća uistinu ne poznaje granice, svjedoče brojne pošalice kojih smo se ovih dana u izobilju naslušali, nagledali i napričali, a sve na račun nespretnog upada u grad Sarajevo bivšeg idola i doktora - Neleta Karajlića.
Ako imate profil na nekoj od društvenih mreža, a sigurno imate, onda ste se proteklih dana nagledali svakojakih komentara na račun bivšeg Nadrealiste i njegovog neslavnog povratka u rodni grad.

Podsjećamo, Nele je u jednoj konobi s prijateljima večerao zbog opklade, da bi ga horde razjarenih novinara protjerale huškačkim i krajnje tendencionzim izvještavanjem. Pobjegao je koristeći se mističnim tajnim tunelom kojeg prije, a i poslije performansa, nikad niko nije vidio. 
Sve u pratnji specijalnih policijskih snaga koje su mu poručile ''da ne brine'' i objektiva bijesnih reportera s mržnjom u očima i psovkom na usnama.
I, da ionako krajnje zanimljiva ideja bude još dramatičnija, pobrinuo se jedan uvaženi član redakcije Radio Sarajeva koji je koristeći se specijalnom Facebook metodom, pronašao dosad neobjavljen i nepoznat skeč iz Top liste nadrealista u kojem izvjesni Rade Pendrekkroz Zonu sumraka, predviđa prisustvo policije ispred tog poznatog sarajevskog restorana usred februara 2015. godine. 
Pogledajte!
/Radiosarajevo.ba/

Nema komentara:

Objavi komentar