expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

četvrtak, 4. siječnja 2018.

KARLEUŠA UMISLILA DA JE VELIKA "ZVEZDA": Dragana oduvala JK zbog bahatog ponašanja na snimanju novogodišnjeg programa


Samozvana diva zahtjevala je specijalne efekte na posebnoj bini koja bi samo za nju bila ukrašena kristalima po njenoj zamisli, kao i da ne sjedi u sali sa kolegama, već u posebnom bekstejdžu. Kada joj želje nisu uslišene, ona je „podvila rep“ i dan kasnije došla na snimanje bez ispunjenih uslova.


7dragana3
Jelena je trebalo da nastupi prvog dana snimanja novogodišnjeg programa i bila je na spisku najavljenih gostiju, ali se zbog posebnih zahjteva nije pojavila.
Kada je Dragana čula za taj spisak, poručila je organizatorima da Jeleni jave da ne mora da dolazi. Gaga na sve kolege gleda isto i nikoga od njih ne izdvaja kao veću ili manju zvezdu. Niko od pjevača nije imao spisak želja, osim Jelene, koja je tražila specijalne efekte, posebnu binu i zavjese. Njen uslov je bio i da sjedi van sale u kojoj su mediji i ostali pjevači.
7dragana1
To su prohtjevi koji nisu mogli da budu ispunjeni i zato joj je javljeno ne dolazi - objasnio nam je izvor iz organizacije kada smo ga pitali zašto je Karleušino ime izbrisano iz sinopsisa emisije.
U želji da o ovoj temi popričamo i sa Draganom, ona nam je uz osmijeh rekla: "Unapred vas molim da me ništa ne pitate. Želim da svi uživate i da se opustite kao da je pravi doček", rekla nam je pjevačica.

Međutim, dan kasnije Karleuša se pojavila na snimanju, ali bez želja, čestitki i pozdrava.
7dragana2
Dragana Mirković pohvalila se da ide nekoliko dana na duži odmor. Naime, folk diva sa porodicom je otišla u Monte Karlo, gde će boraviti za katolički Božić i Novu godinu.
Kako kaže, riješila je da tri mjeseca uživa i da do marta napuni baterije za obaveze koje je očekuju: "Mogu da vam se pohvalim da idem na odmor od tri meseca. Toni, klinci i ja idemo u Monte Karlo na 15 dana, a onda se za pravoslavni Božić vraćamo kući. Godinama praktikujemo da za taj veliki praznik budemo ili u Beču ili ovde u selu. Bitno je samo da smo kod kuće i da slavimo porodično. Imam sreće da moja deca u tom periodu imaju dva raspusta, pa ćemo moći da putujemo. Možda i sa Tonijem ukradem nekoliko dana da se osamimo, ali to neće dugo trajati jer ne mogu bez dečice", kaže Dragana.

/cwbih/politika-ekspers.net/

Nema komentara:

Objavi komentar