expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

petak, 24. srpnja 2015.

Kako pročitati prvu Facebook poruku koju ste ikada poslali nekom prijatelju.



Budite spremni za putovanje prema dolje u memoriju bez beskrajnog listanja svih razgovora koje ste vodili. Najjednostavniji (ali najsporiji) način da se vide prve Facebook poruke koje ste poslali prijatelju je da preuzmete sve svoje Facebook podatke. To možete učiniti tako da odete na General Settings i slijedite najdonju vezu. To može potrajati nekoliko sati ili dana, jer funkcija, među ostalim, prikuplja i svaku poruku koju ste ikada poslali.

Evo i brži način. Na Facebooku za desktop idite nahttps://m.facebook.com/messages/. (Ovo je mobilna stranica i njezini URL-ovi se prikazuju drugačije, a vi ćete ih koristiti na svoju prednost.) Sada kliknite na prijateljev chat. Desni klik na gumb See Older Messages… i otvorite link u novoj kartici ili prozoru. Na ovoj novoj stranici, vidjet ćete dugačak URL s puno brojeva. Potražite dio koji kaže & start = 7. “7” se odnosi na indeksirane poruke koje se pojavljuju; vaše poruke su indeksirane od 1, 2, 3 … od najnovijih do najstarijih. Postavite taj broj što je bliže ukupnom broju Facebook poruka koje ste ikada poslali vašem prijatelju i to će vas odvesti ravno do najstarijih poruka.
Da biste dobili ovaj broj, otvorite Facebook poruke na desktop linku:https://www.facebook.com/messages/. Kliknite na prijateljev chat i pomaknite se prema gore – vidjet ćete nešto poput Load Older Messages (51583), što je otprilike koliko poruka imate razmijenjeno s tim prijateljem, piše Tehnoklik. Promijenite u tom broju broj iz dugačkog URL-a od prije, i ponovno učitajte stranicu. S ovog mjesta, morat ćete kliknuti nekoliko puta više na See Older Messages… – i sad ćete se vratiti na vaše prve poruke.

/ItPortalba/

Nema komentara:

Objavi komentar