expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

subota, 24. veljače 2018.

PODIJELITE NA PROFILIMA I OPET NA IZBORIMA 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑POKLONITE SVOJ GLAS DRAGANU , DODIKU , BAKIRU I NJIMA SLIČNIM . DOK VI HLJEBA NEMATE ONI SE BOGATE!



Porodica predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića ima luksuznu kuću vrijednu 2,5 milijuna eura u naselju Bare, poznatom kao “Beverly Hills” Mostara. U prekrasnom okolišu, na parceli površine dvije tisuće četvornih metara prije pet je godina sagrađen grandiozni objekt – porodična rezidencija predsjednika HDZ-a BiH. Rijeci Radobolji, koja protiče pored parcele, promijenjen je tok kako bi protjecala uz imanje.



Trospratnica „na lakat”

Dodikova vila na Dedinju je zapravo trospratna porodična stambena zgrada površine 341 kvadratnog metra, koja ima garažu od 45 kvadratnih metara i pomoćne prostorije od 63 kvadratna metra. Nalazi se u jednom od najmirnijih dedinjskih kutaka. U dvorište se ulazi na dva ulaza,jer površinom pokriva ugao dve ulice.

Dodik je 14. maja 2007. preko Pavlović banke prebacio 750.000 evra na račun Komercijalne banke u Beogradu, koja je imala vlasništvo nad vilom. Predsednik RS je tada tvrdio da je podigao kredit kod Pavlović banke da bi platio vilu, ali se ispostavilo da je kredit uzeo tek godinu kasnije, 27. juna 2008, kada je kredit i odobren.



Vila Bakira Izetbegovića na Poljinama!
2 i po etaže! 2 garaže i kongresna dvorana. Sve u mermeru! Vrijednost objekta sa zemljom 2.2 miliona km. Taj novac Izetbegović sa svojom predsjedničkom platom ne bi mogao zaraditi za 2 svoja životna vijeka. Prema tome ako neko misli da je ovo pošteno zarađeno grdno se vara. Ovo je zarađeno na kostima sopstvenog naroda! Pored ovog Izetbegović ima stan u Sarajevu, Jedan u Istanbulu , Dok Sebija vozi džipa od 20 000 km.



PODIJELITE NA PROFILIMA I OPET NA IZBORIMA. 🐑🐑🐑🐑🐑🐑 🐑🐑🐑POKLONITE SVOJ GLAS DRAGANU.DODIKU,BAKIRU I NJIMA SLIČNIM . DOK VI HLJEBA NEMATE ONI SE BOGATE!


🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑



/cwbih/

Nema komentara:

Objavi komentar