expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

srijeda, 7. veljače 2018.

HDZ 1990 demantirao Dragana Čovića: “Nama u Bosni dosta je tutora i manipulatora”


Županijski odbor HDZ 1990 Zeničko dobojskog kantona opovrgava tvrdnje predsjednika Hrvatskoga narodnoga sabora Dragana Čovića  da će stranke HNS zajedno izaći na izbore.

“Nama je u Bosni dosta tutora i manipulatora. Nikada više nećemo nasjesti na jeftinu demagogiju o zajedništvu  i zajedničkom izlasku na izbore, jer će tobože rasipanjem glasova pobijediti bošnjačke stranke.
Naravno, Dragan Čović takav strah ne pokazuje od pobjede Milorada Dodika i njegove stranke u RS i izbora Dodikovih Hrvata u entitetske institucije. Godinama vrhu HDZ BiH  Hrvati iz  Bosne služe samo za potkusurivanje .


Iako  našim glasovima presudno pobjeđuje Hrvati s područja Bosne za Čovića nisu pogodni i sposobni obnašati dužnosti  pa  nas u  parlamentima i izvršnoj vlasti mogu svi na prste  pobrojati.
Zato je poruka Dragana Čovića upućena neupućenoj javnosti u Zagrebu odnosno u Hrvatskoj, da će sve stranke iz HNS zajedno izaći na parlamentarne  izbore, pucanj u prazno i izraz nemoći i straha da bi ovoga puta mogao doživjeti izborni brodolom i  biti  napokon kažnjen za sve promašaje i političke grijehe koje čini Hrvatskome narodu u cjelini.
Članstvo HDZ 1990 iz Zeničko dobojske županije javno obznanjuje kako neće pristajati na lažna zajedništva koja će unutar Hrvatskoga naroda jednima donositi privilegije, a drugima  štetu i  poniženja“, stoji u priopćenju koje potpisuje “, stoji u priopćenju, koje potpisuje presjednik ŽO HDZ 1990 Vinko Marić, prenosi Dnevni list.
/cwbih/dnevnilist/

Nema komentara:

Objavi komentar