expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 29. siječnja 2017.

BPS Sefera Halilovića opet prijeti ratom, ovog puta Hrvatima.

Federalizacija BiH", odnosno dalja podjela BiH kao prijedlog Čovića i Ljubića potpuno su neprihvatljivi jer se na ovaj način pokušavaju rješavati stranačka pitanja, poruka je BSP-a.


Bosanskohercegovačka patriotska stranka (BPS) bivšeg generala tzv. ARBIH Sefera Halilovića smatra da su jučerašnje izjave predsjednika HNS-a i predsjednika Glavnog odbora HNS-a Dragana Čovića i Bože Ljubića o uvođenju trećeg entiteta u BiH, "nastavak antidaytonskih aktivnosti kao i narušavanje mira u Bosni i Hercegovini što ovaj dvojac radi na vrlo sličan način kao i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik".


- "Federalizacija BiH", odnosno dalja podjela BiH kao prijedlog Čovića i Ljubića potpuno su neprihvatljivi jer se na ovaj način pokušavaju rješavati stranačka pitanja, a sve kroz prizmu nacionalnog pitanja koje uopće nije ugroženo u BiH. Posrijedi je, zapravo, pokušaj HDZ-a da zauvijek osigura položaj vodeće stranke ispred hrvatskog naroda, odnosno poluge vladanja u jasno zaokruženom teritoriju - navodi se u priopćenju.
BPS poziva vladajuću koaliciju (SDA, HDZ i SBB) da se počnu baviti ekonomskim pitanjima u Bosni i Hercegovini te da izjave, koje se obično daju u zagrijavanju pred izbore, ostave po strani jer svi narodi u Bosni i Hercegovini žive loše.
Podsjećamo, HNS se zalaže za europsku BiH - državu ravnopravnih konstitutivnih naroda.  BPS je, pa, više puta do sada "prizivala" rat. razlika je u odnosu na ovaj posljednji slučaj je u tomu što su do sada rat "prizivali" Srbima.
Dnevnik.ba

Nema komentara:

Objavi komentar