expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

četvrtak, 19. studenoga 2015.

Vijesti Ummeta slave i prijete: Počelo je Bosno! Ovo je tek početak!


Nakon sinoćnjeg terorističkog napada u Sarajevu, tokom kojeg su ubijena dva pripadnika Oružanih snaga BiH, oglasio se i blog Vijestiummeta, koji podržava svirepe aktivnosti Islamske države, a koji navodi da su na ovakav scenarij upozoravali.
"Baš kao što smo i upozoravali i govorili, ali ta upozorenja nisu se uzela za ozbiljno, u BiH su juče ubijena dva vojnika oružanih snaga BiH", stoji na blogu Vijestiummeta.
Navodi se da su upozoravali: da će Europom teći krv, a posebno Bosnom, i da ono što dolazi je gore i gorčije".





"I eto ga, desilo se, ubijena su dva prljava vojnika koja su se borila za nacionalizam i tagute i branili državu i vladu koja im nikakvo dobro nije donijela. Ubijena su dva vojnika od kojih je jedan Srbin, pravi nevjernik, a drugi Bošnjak, murted (otpadnik od vjere)", navode Vijestiummeta.
Zahvaljuje se administrator ovog portala Alahu "koji svoja obećanja ispunjava i pomaže svoje iskrene robove mudžahida i muvehhide"

"Ovo je tek početak o Bosno, ovo je tek početak o Europo, ovo je tek početak prolijevanje vaše prljave krvi koja će teći vašim prljavim ulicama, sve dok se zastava tevhida ne zavijori širom cijele Europe i šire", stoji na ovom blogu.
Potom se poziva "omladina Islama, te muvehhidi u Bosni, kao i mudžahidi u Bosni",  da krenu prema "Allahovom zadovoljstvu".

"Krenite prema Allahovoj milosti, krenite u ubijanje tih taguta, murteda i nevjernika u vašim državama, a posebno u Bosni. Krenite braćo, oni su slabi i jadni, pouzdajte se u Allaha i krenite Allahovom blagodati. Ubijajte njihove tagutske prljave vojnike gdje god možete, ne dajte im mira, neka njihova prljava krv teče ulicama Bosne i Europe", stoji u šokantnoj poruci.

U nastavku poruke stoji sljedeće:

"Krenite po svoj šehadet, volite smrt na Allahovu putu, krenite i budite ubijeni na Njegovu putu. Krenite prema Džennetu, koji je prostran kao nebesa i zemlja. Pa zaista nema vam ponosa i pomoći osim u džihadu (borbi) protiv taguta i njihovih vojnika i otpadnika tamo i na svakom mjestu".
Administratori Vijestiummeta mole Alaha da pomogne potencijalne džihadiste i učvrsti u borbi i ubijanju taguta i njihovih vojnika i murteda na svakom mjestu.
Molimo Allaha da učvrsti vaše korake i počasti vas šehadetom. A Allah čini šta hoće, ali većina ljudi neće da zna", stoji u poruci.

(Vijesti.ba / NN)


Nema komentara:

Objavi komentar