expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

srijeda, 18. studenoga 2015.

Aca Lukas: Je*em mater vladi Francuske a i ostalim monstrumima koji vode svijet.

Aca Lukas prokomentirao je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici terorističke napade koji su se desili u Francuskoj. Porodicama nastradalih izjavio je saučešće, ali je prema francuskom predsjedniku i Vladi bio prilično oštar.

- Porodicama i najbližim rođacima najdublje saučešće zbog strašnog gubitka njihovih najmilijih u groznom i bezumnom zločinu u Parizu! Vladi Francuske, predsjedniku, bivšoj vladi Francuske, a najviše bivšim 



predsjednicima Francuske, NATO PAKTU i većini političara zapada najdublje je**m mater bolesnu za sve patnje koje su nanijeli posljednjih decenija nedužnim ljudima u Bosni, Srbiji, Hrvatskoj, Iraku, Libiji, Siriji, FRANCUSKOJ, ENGLESKOJ, ŠPANIJI (i da ne nabrajam više, ima ih mnogo), i za sve su oni krivi! Kada bilo gdje na planeti običan narod bude počeo da shvata da ovaj svijet vode MONSTRUMI I BOLESNICI kojima Hitler nije ni do koljena, i da su oni krivi za sva ova sr*nja koja nas svaki dan pogađaju, možda i zavlada nekakav mir i blagostanje. Dotle će ovi DEGENERICI svoje bolesne planove ostvarivati baš i upravo preko tog nedužnog i žestoko indoktriniranog naroda, ma gdje god se na planeti nalazio! Nema vrijednijih i manje vrijednih nedužnih žrtava, gdje god bile! - napisao je Lukas.

/estradapress/

Nema komentara:

Objavi komentar