expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

četvrtak, 15. listopada 2015.

BOSANKA MISS AUSTRALIJE I SVIJET JE POLUDIO ZA NJOM


Monika Radulović je početkom godine postala mis univerzum Australije, a Europa je opčinjena njenom ljepotom.

Ova 24-godišnja brineta je na Instagram postavila svoju fotografiju u leopard bikiniju uz post:"Raju, stigli smo". Ona je fotku napravila na ostrvu Hayman gdje uživa sa svojim dečkom Alesandrom Ljubičićem koji je slikar.

I njen dečko je na društvenim mrežama postavio sliku na kojoj uživaju u vožnji brodom i otkrio je da su zajedno tri godine i dva mjeseca.



Priču o lijepoj Moniki je prenio i britanski "Delli mejl".

Monika će predstavljati Australiju na mis univerzum takmičenju i to u tamošnjoj lokalnoj nošnji. Ona je rođena u Bosni i Hercegovini, a roditelji su joj Srbi. U Australiju su došli kao izbjeglice tijekom rata kada je Monika imala četiri godine. Diplomirala je psihologiju na univerzitetu u Sidneyu.

Bilo mi je veoma važno da se prilagodim u australijsku kulturu i jako smo zahvalni i ponosni što smo Australijanci - izjavila je Monika.

Ona i njen dečko su se vjerili prije godinu dana.

Vjerili smo se prije više od godinu dana, ali ne planiramo još da se uzmemo, razmišljamo o 2018. ili 2019. godini. Znam da je to dug period, ali smo oboje zaista vrlo zauzeti i uživamo u vjeridbi- zaključila je.

(Super žena/Hayat)

Nema komentara:

Objavi komentar