expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 6. svibnja 2018.

Prevaru krila i od porodice: Ovo je lažna doktorka Višnja koja je 3 godine “liječila” djecu u Vršcu (FOTO)


Ministarstvo zdravlja podnijelo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu krivičnu prijavu protiv Višnje Đumić (32) koja se tri godine lažno predstavljala da je ljekar i tako radila na odjeljenju pedijatrije Opšte bolnice u Vršcu.
Ona je te tri godine bez diplome Medicinskog fakulteta “liječila” najmlađe stanovnike i srećom, bar još nije utvrđeno, nijedno dijete nije bilo životno ugroženo.
Na osnovu falsifikovane diplome doktora medicine, u martu 2016. godine Đumićeva je potpisala ugovor o volonterskom obavljanju pripravničkog staža i polaganju stručnog ispita u cilju pripreme i osposobljavanja za samostalni rad – stoji u prijavi Ministarstva zdravlja koja je proslijeđena tužilaštvu na postupanje.
OBRUKALA OCA, UGLEDNOG NEUROPSIHIJATRA
Kako saznajemo, Đumićeva je zaista upisala Medicinski fakultet školske 2005/06. godine, ali je položila ispite samo iz prve godine. Ona je sve ove godine lagala i porodicu, a najviše je obrukala svog oca, uglednog neuropsihijatra.


Kad je došlo vrijeme da se brani diplomski rad, porodici je rekla pogrešno vrijeme. Kad su otac i majka došli do fakulteta gdje je trebalo da slušaju odbranu rada svoje ćerke, na ulazu u fakultet ih je dočekala ćerka Višnja koja im je saopštila da nešto iskrslo i da je ranije tog dana morala da odbrani diplomski. Roditelji nisu sumnjali u svoju “uzornu” ćerku i dočekali su je u zagrljaju i sa cvijećem i poklonima za “položeni” diplomski i završetak Medicinskog fakulteta.
a vrijeme koje je provela u Službi pedijatrije sa neonatologiojomu u Vršcu, Đumićeva je nezakonito zaradila 1.113.246 dinara, a na štetu Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja i Opšte bolnice u Vršcu.
/cwbih/evijesti.com/

Nema komentara:

Objavi komentar