expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

utorak, 22. svibnja 2018.

OVO PALI KOD STARIJIH DJEVOJAKA: EVO KAKO DA IH OSVOJITE BEZ PO MUKE




Mnogi muškarci nikada nisu naučili kako razgovarati sa ženama. U vrtiću su te tukli, a u školi ismijavali jer si deblji od ostalih. Svi smo lagali da smo osvijili više djevojaka nego drugi, ali nakon što su te ulovili u laži, postao si papak i izgubio samopoštovanje. Evo kako treba postupoati sa djevojkama pa krenimo redom.
1. Prikaži svoju emotivnu stranu, no ne pretjeruj i ne otvaraj se odmah. Razgovaraj o “emocionalnim” temama kao što su uspomene iz djetinjstva, ambicije, ili njezine strasti. Otvori njezinu emocionalnu stranu i snimaj, ako je psihotična, neurotična i glasna kokoš, nestani.
2. Žene žele muškarca koji se ne boji biti glavni. Preuzmi kontrolu nad razgovorom. Nikad ne čekaj da ona nastavi razgovor na neku novu temu, bar ne u početku.
3. Govor tijela sine! Obrati pozornost na neverbalne signale koje žene upućuju. Ako stojite preblizu nje, nek osjeti tvoj dah na vratu. To ne znači da ju možeš popljuvati ili joj nasliniti vrat ko nakon masnog bureka u pet ujutro. Daj mali znak i snimaj kako reagira, ona će fizički komunicirati i nesvjesno ti slat signale, obrati pozornost! Ako si negdje između popu*io šamar, kreni dalje!
4. Zapamti ovaj moto “Ako si Smeh, nisi smiješan.” Žene privlače muškarci koji im omogućuju da se zabavite i nasmiju. Nemoj se usredotočiti da budeš najzabavniji u društvu il da imaš najbolje viceve.Usredotoči se na to da pokazuješ uzbuđenje i uživanje, nek neka druga budala brine dal će mu vic dobro ispasti, sine ti se dobro nasmij i zabavljaj.
5. Jedan od najlakših načina da započneš zabavan razgovor na flirty razini je da ju zafrkavaš. Možeš biti i malo zločest, no pazi da ne pretjeraš, šamar je vrlo moguć ako procijeniš krivo.
6. Budi intiman. Žene uzbuđuju muškarci koji se ne boje razgovora na osobnoj i intimnoj razini.
7. Budi hladnokrvan. Reci joj što misliš o njoj, žene vole čuti mišljenje o sebi. Reci joj što si primijetio i nek ti to objasni. Osjećat će se u centru pažnje uz dozu nervoze koja će joj dignut raspoloženje. Samo polako, ovo je ključno.

/cwbih/festals/


Nema komentara:

Objavi komentar