expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

srijeda, 9. studenoga 2016.

Mario Vranješ: Vama je problem Trump, dok vas jebu k'o Sansku kozu zadnjih 20 godina

Zar vi stvarno mislite da je najgora stvar po svijet to što je sada predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump?
Zar vi stvarno mislite da će on biti bolji ili gori od Obame, Busha ili Clintona prije njega (jer svaki od njih, vrlih demokrata i boraca za ljudska prava, pa čak i dobitnika Nobela za mir su počinjali ratove i ostavljali u amanet svojim sljedbenicima puno krvi, rušenja i američke demokratije širom svijeta)?
Zar ste baš u tolikoj zabludi da mislite da postoji neka velika razlika, pogotovo u vezi vanjske politike, između demokrata ili republikanaca?


Govorite o poražavajućoj inteligenciji američkih građana jer im je Trump izbor, dok vas vaši izbori jebu već dvadeset i kusur godina k'o Sansku kozu.
Bojite se trećeg svjetskog rata, a u tom ste ratu već dobrih dvadesetak godina. Mnogi od vas samo trebaju da se pogledaju u ogledalo i da shvate da su i oni ništa drugo nego Donald Trump i njegova politika diskriminacije, osvajanja i omalovažavanja.
Zato, stvarno nema razloga za zabrinutost dragi moji građani BiH, i američki je narod izabrao, baš kao što i vi birate od devedesetih do dan danas…
PIŠE: Mario Vranješ

1 komentar:

  1. Koza Mario nije Sanska, nego Saanska (pokrajina u Francuskoj).
    Budite makar 2% profesionalci.

    OdgovoriIzbriši