expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 5. veljače 2017.

Biljka koja 100% uništava ćelije RAKA :10 000 puta jača od HEMOTERAPIJE .



Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-tih su pokazala kako ova biljka uspiješno ubija stanice raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspiješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin (najčešće korišten pri kemoterapiji ) -posljedice liječenja graviolom su vraćanje snage i imunost za razliku od kemoterapija koja je izvanredno  iscrpljujuća.

Biljci imenom graviola (annona muricate) se pripisuju čudesne sposobnosti ozdravljenja.Ova biljka,koja 10 000 puta jače uništava stanice raka bez ikakvih štetnih nuspojava mogla bi poslužiti mnogima u liječenju malignih oboljenja.
No kao što znamo utjecaj farmaceutskih kompanija je toliko golem da je se tek u posljednje vrijeme ozbiljnije počelo govoriti o ovoj biljci koja bi mogla biti spas za mnoge oboljele .
GRAVIOLA (lat.Annona muricate) raste u Meksiku ,Kolumbiji,Peruu,Venecueli ,na Karibima ali i isto u zemljama podsaharske Afrike i jugoistočne Azije.Upravo prema navedenim staništima, može se zaključiti kako ovoj biljci odgovaraju područja visoke vlage i relativno tople zime(ne manje od 5 celzijusevih stepenim ).


Stablo GRAVIOLE nije osobito veliko ali je zato cijela biljka iskoristiva. Upravo je zato južnoamerički indijanci koriste čitavu :koru,lišće ,korijen ,sjeme i plod i to za liječenje mnogih bolesti kao što su :ASTMA,ARTRITIS,PROBLEMI SA JETROM I BOLESTI SRCA.Slatkastog je okusa ,a podsjeća na kombinaciju jagode i ananasa .
Čudotvorna GRAVIOLA lijek za mnoge bolesti .
NAJVIŠE PAŽNJE JE OVA BILJKA  PRIVUKLA  UPRAVO U LIJEČENJU RAKA.Mnoga istraživanja su pokazala kako ova biljka liječi mnoge vrste tumornih oboljenja ,a osim toga pomaže kod bakterija i gljivičnih infekcija ,snižava krvni tlak ,liječi astmu,artritis,pomaže kod depresije ,stresa i živčanog poremećaja.
Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-te godine su pokazala kako ova biljka uspiješno ubija stanice raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspiješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin (najčešće korišten pri kemoterapiji).
Posljedice liječenja GRAVIOLOM su vraćanje snage i imunosti za razliku od kemoterapije koja je izvarendno iscrpljujuća.

ISTRAŽIVANJA KOJA SU RAĐENA NA OVOJ  ČUDESNOJ BILJCI SU POKAZALA DA :
UNIŠTAVA STANICE RAKA POTPUNO PRIRODNO I SIGURNO ,TE NE UZROKUJE EKSTREMNE MUČNINE ,GUBITAK TEŽINE I KOSE .
EKSTRAKT IZ OVE BILJKE UBIJA 12 VRSTA RAKA.
TIJELO POSTAJE OSJETNO JAČE I  ZDRAVIJE KROZ TIJEK LIJEČENJA .
ŠTITI IMUNOSNI SUSTAV I JAČA GA ,ZAHVALJUJUĆI TOME POMAŽE U BORBI PROTIV SMRTONOSNIH INFEKCIJA .
BUDUĆI DA POMAŽE KOD DEPRESIJE I STRESA POMAŽE U BORBI KOD BOLESTI I U POBOLJŠANJU POGLEDA NA ŽIVOT,VRAĆA DUHOVNU SNAGU .

OBMANE KOD GRAVIOLE.
Težnje farmaceutskih tvrtki da patentiraju i materijaliziraju ovu biljku pronašle su zapreki jer je nemoguće (za sada) patentirati prirodni sastojak ili biljku .Čak je nemoguće proizvesti ni GMO biljku koja će biti nalik izvornoj GRAVIOLI jer se plod ne želi replicirati.
Upravo zato ,zbog straha od gubitka profita konvencionalnim liječenjem i nemogučnošću profita izvornom biljkom priča o GRAVIOLI je maknuta u stranu .Iako saznanje o ovom moćnom ubojici RAKA postoji još od 1970-tih godina na taj dokaz se niko nije osvrnuo.
Posljednje zapaženo istraživanje ,koje je učinilo Katoličko sveučilište u Južnoj Koreji ukazuje kako GRAVIOLA selektivno ubija stanice raka ,dok zdrave stanice ostavlja po strani .
Tako ostavlja nedirnuto i reprodukcije stanica želuca i kose kojE kod mnogih oboljelih kod kemoterapije uzrokuje mučnine i gubitak kose .

/cwbh/dnevno/

Nema komentara:

Objavi komentar