expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 13. ožujka 2016.

Novi teroristički napad DRAMATIČAN VIDEO Trenutak eksplozije u Ankari u kojoj je poginulo najmanje 27 osoba (VIDEO)


19:10 - Vlasti u Ankari saopćile su da je ubijeno najmanje 27 osoba, dok je 75 povrijeđeno.  Turski mediji pišu da se dim može vidjeti sa 2,5 kilometara udaljenosti. Pojavio se novi snimak eksplozije. 






19:00 - Nezvanično, poginulo je više od deset osoba. 
18:50 - Na internetu se pojavio video trenutka eksplozije. 


18:46 - Prije dva dana Ambasada SAD-a u Ankari izdala je upozorenje svojim građanima o mogućem terorističkom napadu u tom gradu. 



18:32 - Još uvijek nema izvještaja o poginulim, ali sudeći prema fotografijama sa mjesta događaja, ubijeno je najmanje nekoliko osoba.  

eksplozija-u-ankari-2

18:30 - Turski mediji pišu da je eksplodirala je autobomba.  18:20 - Prema prvim nezvaničnim izvještajima u eksploziji ima poginulih. Gori i nekoliko automobila. Eksplozija se desila u 17:35 po našem vremenu.  





18:15 - Snažna eksplozija dogodila se u naselju Kizalay u Ankari, glavnom gradu Turske. Prema izvještajima medija, najmanje nekoliko osoba je povrijeđeno. Još uvijek nije poznato ima li poginulih.  Svjedoci su rekli da se eksplozija dogodila u blizini glavne autobuske stanice, koja se nalazi nedaleko od sjedišta više ministarstava. Prošlog mjeseca, u bombaškom napadu u Ankari ubijeno je 28 ljudi. - 

/Avaz/

Nema komentara:

Objavi komentar