expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

četvrtak, 23. svibnja 2019.

Šta maturanti u Zagrebu misle o pozdravu Za dom spremni i Thompsonu? (VIDEO)


PortalIndex.hr je napravio video anketu u kojoj je mladiće i djevojke u glavnom gradu Hrvatske pitao šta misle o ovom pozdravu i pjevaču Marku Perkoviću Thompsonukoji ga često izgovara na svojim koncertima.
U Rijeci je grupa srednjoškolaca uzvikivala Ajmo, ustaše i Za dom spremni uz podizanje desne ruke.
Prema pisanju ovog portala, policija je privela 13 maturanata. Neki su pretjerali i s alkoholom, a zagrebačka Hitna pomoć je morala intervenisati kod 11 učenika.
Šta maturanti u Zagrebu misle o fašističkom pozdravu Za dom spremni i Thompsonu, pogledajte u anketi Index.hr
DANAS se diljem Hrvatske održavala norijada. 
S obzirom na to da su riječki maturanti danas urlali "Za dom spremni", prošetali smo zagrebačkim Bundekom i raspitali se među tinejdžerima što misle o notornom pozdravu i o Marku Perkoviću Thompsonu, pjevaču koji ga koristi na svakom koncertu. 
Pogledajte što kažu zagrebački maturanti:
 

"Ajmo, ustaše" u Rijeci
Hrvatsku su danas obišle fotografije i snimke nasmijanih i raspjevanih mladića i djevojaka na glavnim trgovima gradova. 
Uz grljenje, pištolje na vodu, brašno, bacanje u fontane i majice s porukama, obilježili su kraj srednjoškolskog obrazovanja.
S druge strane, grupa riječkih školaraca odlučila je proslaviti podizanjem desnice, povicima "Ajmo, ustaše" i "Za dom spremni".
Zagrebačka policija je privela 13 maturanata. Bilo je i pretjerivanja s alkoholom pa je Hitna pomoć samo u Zagrebu morala intervenirati kod 11 nadobudnih učenika. 
/cwbih/indexhr/

Nema komentara:

Objavi komentar