expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

ponedjeljak, 17. lipnja 2019.

SUDAR BOSNE I SRBIJE Žiri nije mogao da se odluči. Bosanac uradio nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO. (VIDEO)





U ovom dueli snage su odmerile Milica Čikarić, Jelenina kandidatkinja i Džejla Ramović, Marijina učenica. Milica se predstavila pesmama "Pucaj u ljubav" njene mentorke Jelene i "Čaje šukarije" Zdravka Čolić, dok je Džejla otpevala pesme "Vidim nas" od Adila i "Hiljadu i tri" Tamare Todevske.

U studiju je sve vreme bilo napeto, jer žiri nije mogao da se odluči za koju devojku bi glasao, obzirom da su obe vanserijski talenti.


"Ovde će biti zanimljivo, jer su i Milica i Džejla fantastične. Imamo devojku iz Srbije i devojku iz Bosne i baš me zanima kako bi publika glasala u finalu za njih", rekao je Popović. "Pogrešio si potpuno.


Ovde se uopšte ne radi o tome, već o dve devojke koje se gotive i ljube u bekstejdžu i one bi trebalo da budu primer kako bi naše države trebalo da se ponašaju", rekao je Đorđe i dobio gromoglasan aplauz.

 "Ja mislim da bi ovde trebalo da se napravi izuzetak i da obe takmičarke idu direktno u finale. Mislim da će se svi složiti", rekao je Bosanac kojeg su u ideji podržale i ostale kolege iz žirija. "Prihvaćeno", rekao je Popović bez puno razmišljanja.

I jedna i druga mentorka potrčale su na scenu da čestitaju svojim učenicama, koje nisu krile oduševljenje ovom odlukom žirija.

Bravo za gospodina Bosanca!

Nema komentara:

Objavi komentar