expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

ponedjeljak, 22. listopada 2018.

KRIVOTVORENI TOKSIKOLOŠKI NALAZI !!!!


Tri godine sam radio u bolnici, na odjeljenju za psihijatriju. Bolnica posjeduje veliku laboratoriju. Zato tačno znam kako nastaju toksikološki nalazi za LSD i ostale supstance!

PRVO, neko stručan MORA da izvadi probu (krv, mokraću ili dlaku itd...)! Ovo može biti samo neko od medicinskih sestara ili neko od ljekarskog personala.

DRUGO, neko od laboratorijskih tehničara MORA da "provuče" izvađenu probu kroz uređaj za određivanje koncentracije upitne supstance!

TREĆE, neko od ljekarskog personala MORA da kontroliše rezultat, da bi se taj nalaz utvrdio kao vjerodostojan.

Tek POSLIJE ove tri tačke, toksikološki nalaz može da dođe u ruke nekome kao što je to ministar Cvoka Lukac.
Jedina jednostavnija mogućnost je ta, da je ista osoba izvela sve tri navedene tačke. Ta osoba MORA biti medicinar, MORA razumijeti rukovanje sa uređajem! I taj odgovarajući uređaj MORA biti na raspolaganju!
Koliko ja vidim Davor je SIGURNO dokazao da LSD nije bio u Davidivom tijelu. A zlotvori su priznali da je to bila neka GREŠKA!



ZNAJTE: Ovaj nalaz može samo da stvori neko LJUDSKO BIĆE. Sama neka "greška" ne može ni da stvori nalaz, niti da bude razlog za stvaranje nalaza, jer opisani proces njegovog nastanka tako nešto ne dozvoljava! To je zamazivanje očiju i sprečavanje otkrivanja istine!
Kao i kod mnogo drugih pristupa istini (Slobodan Vasković), ZLOČINCI I UBICE JEDNOSTAVNO NE DOZVOLJAVAJU ISTRAGU!!!!

Cijenjeni Američki tužiocu! Cijenjeni advokati!
Morate istražiti, koje osobe su sudjelovale pri stvaranju krivotvorenog toksikološkog nalaza!?! JER NEKE TO MORAJU BITI!
Morate istražiti, otkud tim osobama motivacija ili naređenje da krivotvore toksikološki nalaz!?! JER NEŠTO TU MORA BITI!
Onda ćete znati šta je sledeći korak!
PRAVDA ZA DAVIDA, ZA DŽENANA, ZA SVU DJECU, ZA SVE NAS!
ĆAĆA I MAMA NIKAD NEĆE BITI SAMI!

/cwbih/slobodanvasković/


Nema komentara:

Objavi komentar