expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

četvrtak, 7. travnja 2022.

Sve žene se danas prodaju za novac: Tamara Đurić o elitnoj pros..tuciji!


Tamara Đurić nedavno je bila gost na rođendanu Milana Miloševića, a tom prilikom otkrila je šta je poklonila voditelju, ali je spomenula i elitnu pros..tuciju.

Poklon je koverta, razmišljala sam između miksera i koverte - našalila se Tamara za Informer, a onda se osvrnula i na elitnu pros..tuciju koja trenutno trese estradu.

- Ne mislim da treba da se legalizuje da bi se otkrila lica pod maskom, nego zbog budžeta, države i sigurnost tih djevojaka, da ne moraju da sjede u izlogu kafića i da vrbuju mušterije ili da ih pecaju, nego da sjede u izlogu nekog centra kuće, doma, bordela i da bude zvanično što će biti jako moralnije nego što se sada dešava - rekla je Tamara pa dodala:


Ima ih i po hotelima i po poštama i bankama, ne bih estradu puno vezivala pros..tuciju, najmanje je na estradi, najviše ih ima po klubovima, ulicama i separeima - dodala je Đurićeva, pa dodala:

Sve žene se danas prodaju za novac, neke za 1 dan 1 sat ili cijeli život, udaju se zbog novca i to je isto neki vid pros..tucije koji traje čitav život. Žalosno je ove djevojke što rade na sat ne treba ovako provlačiti kroz novine, one imaju roditelje i možda djecu, samo ih treba legalizovati - rekla je Tamara Đurić.


/cwbih/informer/


Nema komentara:

Objavi komentar