expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

utorak, 2. veljače 2021.

Karleuša došla u emisiju bez gaćica, spadala joj je haljina… Dragan Stojković Bosanac nije odolio a da ne pipne Jelenu na nezgodnom mjestu (VIDEO)

 


Kontroverzna folk pjevačica prilikom svakog snimanja emisije ‘Zvezde granda’ privlači pažnju zanimljivim modnim kombinacijama. Zbog toga često dobiva puno komplimenata, ali i kritika
Influencerica Ena Luna iz Srbije: ‘Rođena sam u Hrvatskoj i jako sam emotivno vezana uz nju…’

Glazbena emisija ‘Zvezde granda’ i dalje se snima ‘punom parom’ u Beogradu. Ispred studija članove žirija dočekali su paparazzi kao i svaki put ne bi li ‘uhvatili’ zanimljive modne kombinacije nekoga od njih. A pažnju je ovaj put ponovno plijenila kontroverzna Jelena Karleuša (42).

Kao i na svojim koncertima, Jelena i za snimanje emisije uvijek odabire provokativne modne kombinacije koje joj više otkrivaju no što sakrivaju. Jučer je stigla u žutoj haljini, a kombinaciju je upotpunila štiklama i naušnicama.

Nakon emisije fotografije sa snimanja objavila je na društvenim mrežama, a prije objave standardno ih je ‘popeglala’ u Photoshopu.

No fotografije objavljene od strane fotografa prije ulaska u studio, pjevačica nije mogla urediti pa su ponovno ‘isplivale’ njezine nesavršenosti.


Nedavno je pažnju privukla zbog fotografija na kojima joj trbuh nije zategnut kao što obično bude nakon što se ‘popravi’ u aplikacijama za uređivanje fotografija. No Jelena ne mari za takve komentare, već nastavlja s provokativnom odjećom.



Sada je ponovno pokazala trbuh te istaknula duboki dekolte. Haljina joj je neprestano padala, a otkrila je i da ne nosi gaćice…



Iako uvijek dobije poneku kritiku na račun odijevanja, Jelena ima i ‘vojsku’ obožavatelja koji je redovito hvale i poručuju joj kako izgleda poput dive.

Pop zvijezda Jelena Karleuša (42) na snimanju emsije “Zvezde Granda” bila u prvokativnoj haljini, a njen kolega iz žirija, Dragan Stojković Bosanac nije odolio a da ne pipne Jelenu ma nezgodnom mjestu.

Naime, Karleuša je nosila žutu haljinicu sa otvorom na ramenu i ruci, kao o stomaku i leđima, koja nije uska pa je tako padala i otkrila ono što mnogi žele da vide.
Jelenina zadnjica se nazirala ispod seksi kreacije, a bilo je momenata i kada se vidjelo i mlao više nego što treba – taman da zagolica ma

Nakon što su se članovi žirija fotografisali na sceni pred početak snimanja, što uvijek rade, Jelena je đuskajući krenula ka svom mjestu, ali je nevaljalom Bosancu njena pozadina zapala za oko.
/cwbih/072/...

Nema komentara:

Objavi komentar