expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

ponedjeljak, 22. veljače 2021.

Frizura koja će osvajati ove godine

 


Frizeri objašnjavaju kako bi se trebalo stilizirati: uz pomoć gela – otuda i naziv – kosa se češlja unatrag češljem ili prstima, baš kao kad izlaziš iz vode i prolaziš kroz kosu. 

Šta je “Gelly Bob“, odnosno “gelirani” ili zaglađeni bob? Dakle, riječ je o vrlo jednostavnoj varijanti ove popularne frizure to jest bobu. Riječ je o bobu za koji je kosa ošišana na jednaku dužinu, poput boyfriend boba koji je najavljen kao najveći trend za ovu godinu, a nikako ne slojevito.

Posebnost frizure nastaje tek s odgovarajućim stylingom. Frizeri objašnjavaju kako bi se trebalo stilizirati: uz pomoć gela – otuda i naziv – kosa se češlja unatrag češljem ili prstima, baš kao kad izlaziš iz vode i prolaziš kroz kosu.



Ovaj je izgled doista superjednostavno oblikovati. Kosu posuši fenom kao i obično, a pri tome je možeš lagano zabaciti prema nazad. Zatim uzmi malo gela za kosu, raspodijeli ga po dlanovimai prođi kroz kosu nekoliko puta. Malo razbaruši kosu, malo povuci – i izgled je gotov. Ležerno, moderno i istovremeno cool!


Baš fora izgleda ova frizura. Futuristički, moderna, a opet kao da se uopće nisi potrudila! Usto, zalizani look savršeno se usklađuje s dvodijelnim odijelom – i naglašava muški dodir. Očito će ove godine vladati “muškaste” varijante boba, piše miss7.





/cwbih/tuzlanski/

Nema komentara:

Objavi komentar