expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

petak, 22. veljače 2019.

Denis Bećirović: Neću izdati blizu 200.000 birača


Denis Bećirović, novoizabrani delegat Socijaldemokratske partije u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Klubu Bošnjaka, je poručio da "neće izdati blizu 200.000 birača.
Bećirović je istakao da "i prije i nakon Općih izbora 2018. govorio sam i dokazao da nisam među onim političarima koji nemaju svoju profesiju i svoje radno mjesto i izvan politike. Isto tako, rekao sam da nisam politička kukakvica koja bježi od odgovornosti obnašanja bilo koje funkcije u našoj državi. Svoju datu riječ neću pogaziti".
Delegat Socijaldemokratske partije je naveo kako se "vraća u organe države Bosne i Hercegovine i nastavljam i u organima vlasti aktivnu političku borbu za evroatlantsku i pravednu državu. Dužan sam to učiniti i zbog blizu 200.000 građanki i građana koji su glasali za mene na posljednjim Općim izborima u Bosni i Hercegovini. Te ljude neću nikada iznevjeriti. Neću nikada jedno govoriti prije izbora, a drugo poslije izbora. Ostajem do kraja dosljedan i principijalan. I ne pitam za cijenu koju eventualno moram platiti zbog toga. Politika bez principa nije ozbiljna politika. To je politika koja vodi u propast".
/cwbih/N1/

Nema komentara:

Objavi komentar