expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

subota, 25. kolovoza 2018.

FAŠISTIČKA BRUTALNOST

Policajci kod Rijeke premlatili 35-godišnjaka pred očima žene i sina. "Grijeh" mu je - krivo parkiranje
Policija ga istukla pred njegovom ženom i djetetom: 'Oduzet mu je trajno donji dio tijela potvrđuje specijalist sa intenzivne njege.
KONFLIKT saznao kompletan doseje već kažanjavanih policijskih djelatnika poznatih redakciji sa mjestom prebivališta i imenima članova obitelji nasilnih policijskih djelatnika. Uskoro opširna tv reportaža o divljacima u MUP-u i prekoračenju ovlasti nad postupanjem prema građanima Republike Hrvatske!
Sin (4) je satima plakao "tatice moj što sam krivo napravio"...

Prema riječima mještana, policija je isprebijala muškarca ispred žene i 4-godišnjeg sina
Novi slučaj policijske brutalnosti ovog puta dolazi iz općine Klana nadomak Rijeke. Kako doznaje Novi list, 35-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede i trenutno se nalazi KBC Rijeka u neizvjesnom budućem zdravstvenom stanju s trajno oduzetim nogama.
Iz bolnice su javili da pacijent ima teške tjelesne ozlijede te da je tijekom noći s 18. na 19. kolovoza smješten na Odjelu neurokirurgije i intenzivne njege.
Sin mu je plakao satima kasnije od šoka. Kakve je batine muškarac (35) dobio, dovoljno govori podatak da je na Sušaku sa slomljenim nosom i trajno oduzetim donjim dijelom tijela«, piše u mailu koji smo zaprimili i tragom kojega smo zatražili očitovanje policije i bolnice gdje je hospitaliziran.


Kako službeno saznajemo muškarac u dobi od 35 godina od subote navečer nalazi se u riječkom Kliničkom bolničkom centru s teškim ozljedama i vrlo neizvjesnim budućim zdravstvenim stanjem. Ozljede, i to teške, nanijeli su mu hrvatski policajci. U Općini Klana nadomak Rijeke već danima se priča da je u subotu navečer, tijekom lokalne fešte, policija »isprebijala« radi parkiranja jednoga posjetitelja fešte i to ispred vlastite žene i maloljetnog sina u dobi od četiri godine.


"Detaljna obrada pacijenta još uvijek traje i zasad možemo reći da je riječ o teškim tjelesnim ozljedama", poručili su sa riječkog Kliničkog bolničkog centra.
U subotu, kada se dogodio incident, u Klani se održavao koncert Crvene jabuke u okviru općinske manifestacije Rokova. Unesrećeni muškarac se s obitelji spustio s planine Obruč na kojoj je bio u pohodu. Problem je navodno nastao kada je policiji zasmetalo parkirano vozilo kod vatrogasnog doma u Klani te su mu naredili da se makne kako bi oni mogli parkirati svoje službeno vozilo govori nam mještanin koji je svjedočio incidentu.
Prema neslužbenim informacijama, dan nakon incidenta na mjesto događaja stigla unutarnja kontrola MUP-a i odmah počela rasvjetljavati okolnosti pod kojima je teško stradao 35-godišnjak.
Zahtijevamo ostavku ministra Davora Božinovića radi brutalnog teroriziranja građana Republike Hrvatske!
Uskoro o slučaju i čovjeku kojega su napravili invalidom u najopširnijoj reportaži rada ministra Davora Božinovića u petljanje procesa unutarnje kontrole MUP-a!
Dijelite dalje ako ne želite da i Vas prebiju i naprave invalidom!
Tamo gdje prestaje razum tu počinje hrvatska stvarnost!

/cwbih/konflikt/

Nema komentara:

Objavi komentar