expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

ponedjeljak, 30. travnja 2018.

“REKETIRAO ME JE LIČNO DODIK PREKO MATE ĐAKOVIĆA (VIDEO)



U  emisiji IZAZOVI na kanalu BN televizije građani Bosne i Hercegovine imali su priliku pogledati svjedočenja trojice oštrih protivnika režima u Republici Srpskoj, koji su zbog odbijanja da budu saučesnici u kriminalnim radnjama po nalozima iz vrha vlasti postali progonjeni od strane iste.


U pomenutoj emisiji učestvovali su: – TIHOMIR GLIGORIĆ, bivši direktor republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove – RUGIP, – ZDRAVKO KOVAČEVIĆ, bivši izvršni direktor hidroelektrana na Vrbasu, i – MILADIN PANDUREVIĆ, vlasnik nekadašnjeg drvoprerađivačkog giganta “Drvolik” iz Rogatice.


Šesnaest godina vladavine Milorada Dodika u dva ciklusa doveli su društvo na rub propasti, kako ekonomske tako i moralne.
Zemlja je višestruko okovana kriminalom i korupcijom. Mafija, beznađe i haos haraju na svakom koraku, na stotine nerazjašnjenih ubistava; od policije, sudova i tužilaštva napravljeno je jezgro zaštite kriminalaca na vlasti, omladina odlazi iz zemlje, bez posla ostaju svi nepodobni a neškolovani sa kupljenim diplomama imaju privilegovan status…
Sve ovo i još mnogo toga možete čuti i vidjeti svaki dan, ali poseban akcenat dajemo ovoj emisiji u kojoj su gosti upravo nekadašnji bliski saradnici i članovi stranaka na vlasti, tačnije SNSD-a, koji otvoreno govore o tome da se režim toliko bahato i osiono odnosio prema svakom pojedincu koji se nije htio povinovati i biti slijepi poslušnik, te izvršavati najnečasnije postavljene im zadatke, što je rezultiralo časnim napuštanjem vladajućeg političkog kormila ove trojice učesnika u emisiji.
U linku pomenute emisije koji vam stavljamo na raspolaganje možete čuti ključne optužbe i do sada neviđena svjedočenja, kao i potvrdu nekadašnjeg vlasnika “Drvolika” iz Rogatice koji je u emisiji iznio šokantan podatak; da ga je lično reketirao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posredstvom svoga prijatelja, novinara i voditelja emisije “TELERING” Mate Đakovića, kojem je morao isplatiti “reket” od 250 000 konvertibilnih maraka.
Javnosti je poznato i ranije učešće Mate Đakovića u nečasnim radnjama koje je obavljao po nalogu a za račun Milorada Dodika, kao i njegova veza sa bivšim glavnim tužiocem BiH Goranom Salihovićem za šta postoji i audio zapis iz telefonskog razgovora u ovom slučaju.
Poslije ovih iznesenih činjenica u emisiji pozivamo tužilaštvo i nadležne institucije da protiv Milorada Dodika i Mate Đakovića pokrenu postupak te ovaj slučaj uzmu u razmatranje.
Ukoliko se ovako nešto prećuti i preda zaboravu, slobodno možemo reći da je tužilaštvo najveće zlo ove Države, te da su tužioci saučesnici i tvorci mafijaške kriminalne hobotnice, što se može uporediti sa najgrubljim oblikom fašizma koji sprovode, kako nad narodom tako i nad pravdom koju su prikrivanjem i nesprovođenjem postupaka davno ubili!
Video Player
00:00
01:25:16


/cwbih/pokrettreciblok.pravda/BNTV/

Nema komentara:

Objavi komentar