expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

ponedjeljak, 21. rujna 2015.

Saudijska Arabija: Mladić CE Biti pogubljen razapinjanjem na križ !?

Saudijska Arabija Spada među Zemlje svijeta koje Su najviše napredne ... ONI proizvode najviše nafte, njihove sugrađane Krase blještavilo i Glamur, A na pustinjskom pijesku Ove države cvjetaju nevjerovatni metropolisi.
Ne, Saudijska Arabija JE Daleko OD razvijene Zemlje zapadne kulture i, nažalost, Spada u Mjesto Gdje se provode barbarski rituali i čiji Su građani izloženi strašnim kaznama.
Teško JE zamisliti, Ali desit CE SE: u toku pripreme Su da Mladić Ali Muhamed al-Nimr Bude pogubljen razapinjanjem na križ !? Svijet JE šokiran sam brojni aktivisti, Ali ja političari, šalju apele saudijskoj vladi da zaustavi ovu namjeru.
Ali Muhamed al-Nimr tvrdi KAKO NIJE kriv za optužbe: imao JE 17 Godina KADA JE 2012. uhapšen zbog antivladinih protesta na Kojima JE učestvovao u provinciji Qatif. Optužili Su GA za ilegalno posjedovanje oružja, napad na sigurnosne snage TE oružanu pljačku.NiTi jedan OD navoda not dokazan, Ali JE MLADIĆ, nakon dugotrajnog mučenja, priznao ... Sada tvrdi KAKO JE njegov zločin ŠTO JE protestirao na pogrešnom mjestu u pogrešno VRIJEME.
Osima Ali Mohammeda, uhapšen JE I njegov ujak Šejh Nimr al-Nimr (53), aktivista za Prava manjina. Ja na JE Optužen za zločine, među Kojima JE onaj za "kritiziranje authorities", ai za OVO JE predviđena smrtna kazna ...

Optužen JE I izrečena smrtna kazna J. JE: razapinjanje na križ i odrubljivanje glave. Saudijske authorities prvo CE pm odrubiti glavu, A tijelo CE potom zavezati za Križ. Sve se treba desiti ispred publike KAKO bi se poslala poruka svima Koji namjeravaju kritizirati vlast.
Škotska parlamentarka Margaret Ferrier bijesna zbog JE Ove namjere i pokrenut CE akciju u koju želi uvući svjetske političare KAKO bi se Ovaj tekst gnusni CIN zaustavio.
U Saudijskoj Arabiji, OD 1985. to 2013. Kojeg datuma, pogubljeno JE Više OD Dvije hiljade Ljudi. PRIJE Dvije GODINE, 79 pogubljeno JE, A većini JE odrubljena glava.
/Radiosarajevo/

Nema komentara:

Objavi komentar