expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 17. srpnja 2016.

NAUČNIK OTKRIVA NAJMOĆNIJI PRIRODNI LIJEK : Četiri kašike dnevno i RAK se sam povlači .

Recept ruskog naučnika ,profesora Hrista Mermerskog,mhogi predstavljaju kao revolucionarni lijek ,kojim su hiljade ljudi izliječene od raka.

To je hrana za liječenje kompletnog organizma ,a rak se u takvom organizmu sam povuče, rekao je u svojim predavanjima profesor Mermerski .Tajna je u tome što ova smijesa čisto krvne žile,liječi srce ,obnavlja imunitet ,čisti jetru i

bubrege .Takođe poboljšava rad mozga i pamćenje,čuva od infarkta i dodvodi do izliječenja onih koji su onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar.Mnogi govore da je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka !




SASTOJCI :

15 SVIJEŽIH ZDRAVIH BIO LIMUNA
12 GLAVICA SVIJEŽEG BIJELOG LUKA
1 KG DOMAĆEG MEDA
400 G PROKLIJALOG DOMAĆEG ŽITA (MLADA ZELENE PŠENICA)
400 G SVIJEŽIH ORAHA

PRIPREMA PROKLIJALE PŠENICE ::

400 g proklijale pšenice staviti i prokuhanu staklenu posudu .Naliti vodom da odstoji ,najbolje preko noći.Poslije 10-12 sati ,preko čiste gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna pa opet procijediti kroz gazu .U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu da odstoji 24 sata .Nakon toga,dobićete pšenicu sa klicama ,dužine 1-2 milimetra .

PRIPREMA LIJEKA :

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu ,orahe i oćišćene glavice bijelog luka .Samljeti 5 limunova sa korom pa sve zajedno izmiješati.Od ostalih deset limunova uzeti samo sok i pomiješati sa ostalom masom ,dok smijesa ne postane homogena .
Dodati med i  duže miješati drvenom kašikom pa sipati u staklene posude.
Ostavite ih da stoje tri dana u frižideru pa onda možete poćeti sa konzumiranjem .

PRIMJENA :

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka ,prije ručka ,prije večere i prije spavanja .Ako je koristite za liječenje raka uzimajte jednu do dvije kašike svaka dva sata .

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život kao i izliječenje od raka ,očuvanje zdravog tijela ,mladosti i energije .
Ovaj lijek sadrži sve neophodne vitamine,mineralne soli ,bioaktivne supstance ,proteine ,ugljene hidrate i biljne masti.Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda koje održavaju tijelo zdravim , a  dovodi i do izliječenja od raka u potpunosti istakao je doktor .

Nema komentara:

Objavi komentar