Stranice

nedjelja, 17. prosinca 2017.

Ovaj telefon ima bateriju koja traje cijelu sedmicu! (VIDEO)



Oukitel za početak 2018. sprema uređaj koji će preporoditi sve koji prigovaraju na bateriju svojeg Androida. Njihov novi i opaki K10 stiže opremljen s baterijom od 11.000 mAh.
Oukitel je kineski proizvođač smartfona usredotočen na proizvodnju uređaja srednje i niže klase. Brend je trenutno najpopularniji u Aziji, no uspješno se širi prema zapadnom tržištu. Njihove telefone je, među ostalim, moguće nabaviti u online dućanima poput Aliexpressa.
K10 stiže sa 6-inčnim zaslonom rezolucije 2160 x 1080 piksela te zakrivljenim staklom ekrana. Proizvođači iz Oukitela naglašavaju da će K10 besprijekorno raditi čak sedam dana, s time da će uređaj za jedno punjenje morati biti spojen na punjač oko dva i po sata (što je zbilja kratko uzmemo li u obzir kapacitet baterije). Kućište će mu biti napravljeno od kombinacije metala i prave teleće kože.
Uređaj dolazi sa dvostrukom kamerom ispod koje se nalazi skener otiska prsta, s time da cijelo kućište izgleda malo veće od standardnih smartfona današnjice. Ovo donekle objašnjava ogromna baterija koja je glavni razlog zašto bismo ovaj uređaj i kupili.
K10 dolazi sa 6 GB RAM-a i 64 GB memorije. Telefon za one koji mrze punjače stiže iduće godine, a cijena mu je u ovom trenu nepoznata.


/cwbih/fokusba/

Nema komentara:

Objavi komentar