Stranice

srijeda, 16. rujna 2015.

SRPSKA POLICIJA STIGLA NA HORGOŠ: Povređeno 20 osoba, DVA DETETA BAČENA PREKO OGRADE! (FOTO)



Na graničnom prelazu Horgoš 2 vlada velika napetost, a iscrpljene i umorne izbeglice beže od vodenih topova padaju i onesvešćuju se
U sukobima sa izbeglicama na mađarsko-srpskoj granici danas je povređeno 20 mađarskih policajaca, izjavio je Ðerđ Bakondi, savetnik za bezbednost mađarskog premijera.

o sada je 20 policajaca povređeno i ambulantna kola su upravo prevezla dvoje dece koja su povređena pošto su bila bačena preko zaštitne ograde – rekao je Bakondi za mađarsku državnu televiziju, prenela je agencija Rojters.


Na granični prelaz Horgoš 2, nešto posle 16 sati stiglo je dvoje kola Hitne pomoći. Kako javlja dopisnik Tanjuga sa lica mesta, sa srpske strane se vije crni gusti dim.
Srpska policija je stigla na granični prelaz i pokušavaju da smire situaciju tako što utiču na migrante da se ne približavaju mađarskoj strani. Izbeglice su njihov dolazak pozdravile velikim aplauzom i skandiranjem “Srbija”, a to čine i sa svakim vozilom srpskim registracionih oznaka.
Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Na graničnom prelazu Horgoš 2 vlada velika napetost, a iscrpljene i umorne izbeglice bežeći od vodenih topova padaju i onesvešćuju se. Među više stotina izbeglica ima dosta žena i dece. Kako javljaju reporteri sa lica mesta, postoji velika mogućnost da migranti krenu ka Horgošu 1.


Nema komentara:

Objavi komentar