expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

utorak, 1. rujna 2015.

Iza zidina KPZ-a Zabela kod Požarevca ARKANOV UBICA Zatvor mi prija, pišem knjigu, sve ću da otkrijem!

Vježbam redovno, mnogo i čitam. Možda ću jednog dana da izdam knjigu, kazao je za Kurir Dragan Nikolić Gagi, osuđen na 30 godina zbog pomaganja u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana u beogradskom hotelu "Interkontinental“ 2000. godine.

 Nikolić služi kaznu u Kazneno-popravnom zavodu Zabela kod Požarevca. Znatno krupnije građe nego kada se posljednji put pojavio u javnosti prije devet godina na izricanju presude, kako piše ovaj portal, Gagi nije prekidao vježbanje ni na 35 stepeni. - Vježbam redovno, četiri puta sedmično. 

Trudim se da održim formu, rekao je Nikolić novinarima. Osim sportskog centra, koji redovno posjećuje, Nikolić je otkrio da se tokom boravka u zatvoru posvetio usavršavanju engleskog jezika, ali i čitanju. - Mnogo čitam, filozofiju prije svega, recimo Marka Aurelija. Pišem i pjesme. Možda ću jednog dana da izdam knjigu... Sve je ovdje kao i napolju, grad u malom, nemam na šta da se žalim - podijelio je svoje iskustvo Nikolić, koji je iza rešetaka od 2003. godine, kada je uhapšen u Beču.





Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. u hotelu "Interkontinental“ u Beogradu, kada je u njega pucao Dobrosav Gavrić, a Dragan Nikolić i Milan Ðuričić bili su mu saučesnici.

arkan

Ðuričić i Nikolić osuđeni su na po 30 godina kao saučesnici u Ražnatovićevom ubistvu, dok je Dobrosav Gavrić osuđen na 35 godina Dragan Nikolić uhapšen je 2003. u jednom stanu u Beču, tri godine nakon raspisivanja potjernice. Dobrosav Gavrić uhapšen je 2011. godine u Južnoafričkoj Republici i od tada se nalazi u ekstradicionom pritvoru. Milan Ðuričić i dalje je u bjekstvu

Autor: (Am. K.) /Avaz/

Nema komentara:

Objavi komentar