expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 1. veljače 2015.

Otvoreno pismo Bakiru Izetbegoviću od pokret “Udar” Tuzla .

Našoj redakciji se javio jedan od kordinatora pokreta “Udar” iz Tuzle sa molbom da objavimo njihovo pismo koje u potpunosti prenosimo bez dodataka!
Ovim putem obraćamo se Lopovu Bakiru Izetbegoviću sa nekoliko pitanja. Bakire da li si ti svjestan da mi više nismo glupi i da nas više nemožeš čuvati u Getu – svom etničkom getu. Svijest je nadošla.


 Da li ti je imalo žao sto ti imaš milijarde koje ni najveći zapadni biznismeni nemogu zaradit za svoj životni vijek a ti si zaradio za 20 godina. Ti imaš taj novac a 670 000 ti gladuje i moli za komad hljeba.
Dok ti preko svojih medija taj narod nazivaš velikosrbima i teroristima. Da li ti misliš da nas zabole za time što ti pokušavaš? Pokrao si sa svojim pajdašima sve što se moglo pokrast , TI FAHRO, ZLAJA , MILE , ČOVA, HARIS, NIKŠIĆ. ČAVIĆ I drugi vi ste predatori i vampiri koji sišete sve ono što je dobro u ovoj državi. Zašto ne izađete u javnost sa informacijom da smo prešli prag zaduženja od 45 posto sad smo 47 ili ne smijete narodu da kažete.
Vi se vadite na to pa i Nijemci su zaduženi 105 posto – Jesu zaduženi su ali nijemaca ima 100 miliona i najača su evropska ekonomija oni mogu biti i 150 posto da ne osjete. Da li si Bakire išta učinio za ljude koji su ostali bez krovova u poplavama a rekao si formirat vladu za 7 dana – Mi čekamo 4 mjeseca već? Da li si Bakire ukinuo bijeli hljeb i paušale ? Nisi jer su svi zakoni o tome odbijeni. Da li si Bakire počeo zapošljavat ljude od onih 100 000 koje si obećao a do danas si trebao da ih zaposliš 6742? Nisi ali se zato boriš za fotelje i da uljebiš amidžiće. Preko svojih medija pokušavaš da narod zaglupiš bošnjaci ovo ili ono ugroženi a sve nas nazivaš velikosrbima i petokolonašima dok si svoju SEBI JU utrpao u KC Sarajevo da teroriše narod ali neće ni njena trajat naletit će u KC-u na neku budalu koja će joj terornut sve zube po bolnici.
Da li ti bakire misliš da se mi bojimo tebe i tvojih medija i poslušnika? koji nas prepadaju da ne ustajemo da će izbiti rat jer će te oni čuvat. Pa nek izbije Bakire do zadnjeg ćemo se boriti ali ćemo te na kraju Objesiti jer nas je sve više. Imamo jedan savjet za tebe Bakire ” SPREMI SE ZA NOVI FEBRUAR JER MOGU I POLJINE DA NASTRADAJU”  I još na kraju reci svom narodu koliko si para dao Fatmiru Alispahiću da otvori TV i da preko nje i preko svog portala napada svaki vid otpora? Isto tako reci ko je Al Shidi jer mi znamo ko je bio je sirotinja dok nije tebe upoznao a sad pere tvoje pare koje su tvoji skupljali u ratu za narod BIH.
Ništa nisi naučio iz prošlog februara ali ćeš naučiti iz ovog!
Bakire Štetočino       MI DOLAZIMO A TI NEMAŠ TOLIKO POLICIJE KOLIKO NAS IMA!
“UDAR” TUZLA
/www.mreza.org/

Nema komentara:

Objavi komentar